Du har helt sikkert hørt om Sunny Beach og fest dagen lang, og når du skal rejse med vennerne, vil du helt klart gerne opleve noget som det! Men du har måske også hørt, at Sunny Beach efterhånden er overfyldt og egentlig ikke helt så fedt, som det engang var? Heldigvis findes der et hav af andre steder, som er mindst lige så fede som Sunny Beach, når du skal rejse med dine venner!

Magaluf, Mallorca, Spanien

Magaluf, som ligger på Mallorca i Spanien bliver set som en nyere version af Sunny Beach, hvilket betyder, at det er endnu friskere og federe. Hvis man er festglad og klar på at give den gas er Magaluf helt klart den rette destination, som sikrer dig en vild ferie. Stedet bliver, ikke for sjov, kaldt for ’Ibiza Light’ fordi der altid er gang i den på de mange diskoteker, der ligger på øen. Men ud over det vilde natteliv, er der også de lækreste strande på Mallorca, der på samme tid sikrer dig, at din ferie også bliver lækker og luksus om dagen, og at det altså ikke kun er om natten, det er fedt. Derudover er de exceptionelt gode på hotellerne i Magaluf og generelt på Mallorca til at sørge for, at du aldrig keder dig. Der sker et hav af ting, og der er altid en konkurrence, en strandfest eller et pubcrawl at deltage i. Så du har altså ingen undskyldninger for at kede dig, hvorfor Magaluf også er på toppen over de fedeste destinationer, når du skal rejse med dine venner og have en ferie, du virkelig vil huske tilbage på.

 

Val Thorens, Frankrig

Hvis dig og dine venner mere er til kulde end varme og egentlig også godt kan lide, at der sker noget om dagen, er en skiferie i Val Thorens (eller Val T som det moderne bliver kaldt) oplagt for jer! Val T er et go to-skisportssted for unge, og faktisk er det også en af de destinationer, som de fleste gymnasieklasser vælger at tage til. Dette skyldes ud, over de forholdsvis billige indkvarteringsmuligheder, de muligheder unge har for at feste efter en lang dag på ski. Val T er nemlig kendt for at have den vildeste afterski, med DJ, et stort hav af unge mennesker og billige øl i lange rækker. Så ud over at det bliver fedt for jer at mærke blæsten i ansigtet, mens i stryger ned at pisterne, så får I også de fedeste aftner og har masser af muligheder for at lære andre mennesker at kende!

 

Bali

Nok et lidt dyrere alternativ end de to foregående, men Bali er oplagt for jer, som gerne vil være aktive på den fede måde, uden nødvendigvis at skulle feste hverdag (dog kan dette også sagtens blive en mulighed). Bali er nemlig en oplagt destination, hvis I gerne vil lære at surfe! Det kan være den sjoveste aktivitet som venner at begive sig ud på, fordi der stort set er ingen, der kan finde ud af det til at starte med. Derfor kan I få jer et godt grin af hinanden alle de gange, I falder af brættet, men på samme tid kan I blive helt høje sammen over de få gange, hvor det rent faktisk lykkes for jer at stå i bølgerne i længere tid.

Derudover er Bali naturligvis et virkelig idyllisk sted, som I helt klart skal blære jer med overfor jeres andre venner, efter I har været der og har ligget på de hvideste strande, badet i det klareste vand og spist det lækreste mad. Altså en ferie i ren luksus, som du uden tvivl vil nyde med dine venner! Lån til ferien her.