Er I ved at planlægge jeres store dag, og derfor også ved at planlægge den efterfølgende bryllupsrejse? I kan tage på mange forskellige bryllupsrejser. Hvilken bryllupsrejse der er den perfekte for jer, kan være meget forskelligt. Her har vi samlet 3 destinationer til den perfekte bryllupsrejse. 

Sverige

En af de mest romantiske bryllupsrejser I kan tage på, er en tur til Sverige. Sverige har mange muligheder både for romantik, for at være aktive på ferien eller for at slappe af i hinandens selskab.

Hvis I godt kan lide den aktive ferie, er Sverige et godt bud. Der er mulighed for mange gåture i flotte omgivelser og om vinteren er der også mulighed for at stå på ski. Selvom en bryllupsrejse primært er kendetegnet ved at skulle være romantisk, er en aktiv ferie også den perfekte måde at tage på rejse sammen.

Og der er også gode muligheder, for at tage ud og spise på hyggelige og romantiske restauranter, så I også kan få lidt romantik ind over – det er jo trods alt en bryllupsrejse. Og så kan I tage på romantiske gåture i den svenske idyl.

Hvis I finder en lille hyggelig hytte, hvor I kan bo, er den romantiske del af bryllupsrejsen sikret. Prøv at forestille dig en flot, rød svensk hytte – noget mere idyllisk findes der ikke.

Paris

Når der skal nævnes de perfekte destinationer til en god bryllupsrejse, kan vi selvfølgelige ikke komme uden om Kærlighedens By – Paris.

Paris er uden tvivl et sted man skal besøge på et tidspunkt, og det er en fantastisk by at besøge som par. I Paris kan I nyde lækker mad fra det franske køkken, på små hyggelige caféer. I kan besøge et par af Paris’ mange seværdigheder, som fx Triumfbuen eller Kunstmuseet Louvre. I skal uden tvivl også forbi Eiffeltårnet, hvor I kan nyde udsigten ud over Paris by.

Hvis I godt kan lide kunst, kan I tage forbi nogle af Paris’ mange kunstmuseer, hvor I kan finde alt fra klassiske malerier til moderne og abstrakt kunst.

I kan finde mange romantiske hoteller i Paris, hvor I kan slappe af og nyde at være nygifte. Mange hoteller gør ekstra meget ud af, at gøre det romantisk for par, der kommer på besøg i byen. Paris er en populær destination for nygifte, og derfor ved mange hoteller i Paris, hvordan de kan gøre lidt ekstra for at gøre det romantisk.

Afslapning hjemme i Danmark

De fleste tænker at man skal til et andet land, for at få en god bryllupsrejse, men det er langt fra tilfældet. I kan få en af bedste bryllupsrejser herhjemme i Danmark – specielt hvis I godt kan lide maksimal afslapning.

Hvis I tager på bryllupsrejse herhjemme, er der ikke lige så mange nye indtryk, som hvis I besøger et andet land, og det kan derfor være nemmere at få slappet af sammen.

Og så er der gode muligheder for at planlægge en romantisk tur, selvom I bliver hjemme i Danmark. I kan fx leje et sommerhus, og slappe af med et par gode gåture, og god mad på nærliggende restauranter.

I kan også vælge at tage på et wellnessophold som jeres bryllupsrejse. Med et wellnessophold får I den bedste mulighed for at slappe af, og nyde hinandens selskab uden at skulle tænke på så meget andet. I kan samtidig få en lækker massage eller andre former for behandling når i besøger et wellnesscenter. I kan fx få lavet en fedtfrysning eller andre former for skønhedsbehandlinger.