Om vinteren går jeg altid og venter på, at det bliver sommerferie, så alle de planer jeg har for ferien bliver en realitet. Folk der elsker sommerferie, bør altid planlægge sommerferien og have en plan klar, når ferien kommer. Det vil gøre det nemmere at have en plan, til når ferien endelig kommer.

Lange ture er hårdt, og især hvis du har børn med på ferien, derfor skal du planlægge dine dage. Så kan ferien blive sjov alle dage, hvis du tænker grundigt over tingene.

Et af problemerne med lange ture i sommerferien er maden. Du skal altid sørge for, at medbringe tørre madvarer som nødder, småkager, vafler eller pandekager og forberede nogle snacks i kan starte med at spise, og så gemme det tørre mad til senere. Lav nogle snackpakker til børnene, hvis i har børn med på turen. Små snackpakker med grøntsager vil holde børnene mætte og beskæftiget på turen.

Du må ikke glemme, at fylde en køleboks med vand, juice og læskedrikke til turen. Så slipper du nemlig for at stoppe når du er tørstig, og blive opkrævet høje priser for læskedrikke og vand på tankstationerne, som er dyrere end supermarkederne.

Det er også en god ide, at have masser af god musik med til de lange ture. God musik til den lange tur gør det nemmere at komme af sted og holde køreturen ud, så du kan nå din destination.

Tags: , ,