Planlægger du en weekendferie med dine børn? Så er det værd at overveje hvilke steder i kan besøge som ligger i nærheden, og ikke er dyre. Det kan hjælpe dig med at bruge spare på feriebudgettet, hvis i undersøger mulighederne.

Til at starte med, er der en god ide at undersøge mulighederne for overnatning på internettet. Der er mange alternativer til overnatning på de dyre hoteller. Det afhænger kun af hvad i ønsker jer og hvor i skal rejse hen. Internettet er den enkleste og bedste måde at lede efter alternative muligheder. Undersøg også om du har nogle bonuspoint eller loyalitetspoint hos nogle hoteller. Hvis du har det, er det på tide at bruge dem, og udnytte rabatterne.

Hvis du er medarbejder i en lufthavn eller hos en hotelkæde, så har du helt sikkert en bonus. Du modtager op til 50 procent rabat. Hvis du er i militæret eller er pensioneret fra militæret, har de fleste der har kæmpet for fædrelandet også bonuspoint. Hvis du hverken er ansat hos militæret, en lufthavn eller i hotelbranchen, så fortvivl ikke. Du kan altid spørge venner og slægtninge om de har noget bonus de vil forære dig. Folk i militæret kan også låne ferieboliger til deres venner og familie. Hoteller og flyselskaber giver også rabat, hvis du kan tilbyde dem noget i forbindelse med dit arbejde.

At rejse bliver billigere og sjovere, når du ikke bliver ruineret af det. De penge du sparer er en ting, men det er tiden sammen med familien, der virkelig betyder noget.

Tags: , ,