ecigaret

Som så mange andre, hænder det nok at du skal på en udenlandsrejse en gang eller to om året. Dette er en tid til at slappe af og nyde livet, hvorfor det selvfølgelig er forståeligt at du har et ønske om at medbringe din e cigaret, da den bidrager til din personlige afslapning. Dog er det ikke alle steder, at e cigaretter og dampning er tolereret, hvilket er hvorfor det er vigtigt at have kendskab til de forskellige regler vedrørende e cigaretter og rejser.

 

E cigaretter og fly

Dette kommer nok ikke som en overraskelse, men der er meget langt imellem flyselskaber der tillader brugen af e cigaretter ombord på flyet. Det er således at flere flyselskaber også er blevet forbudt salget af e cigaretter og væsker ombord, grundet specifikke love ved den pågældende destination. Dette betyder, at du heller ikke behøver at forsøge dig med smugrygning på et af flyets toiletter, da dette nemt vil blive opdaget, og vil i mange tilfælde kunne koste dig en bøde.

 

E cigaretter og bagage

Selvom brug af e cigaretter ikke er muligt ombord på flyet, så forhindrer det dig ikke i at medbringe din e cigaret i bagagen – dog er der nogle forbehold du skal være opmærksom på. Det er ikke længere lovligt at opbevare sin e cigaret i indchecket bagage, dog er der mulighed for at medbringe sin e cigaret i håndbagagen. Vælger du at tage din e cigaret med i håndbagagen, er det selvfølgelig vigtigt at du ikke medbringer e væske af mere end 100 ml. da det ellers vil blive konfiskeret, ligesom alt andet væske over 100 ml. Ønsker du at medbringe større mængder e væske, så er det muligt at placere det i den indcheckede bagage.

 

E cigaretter og destination

Derudover er det vigtigste selvfølgelig, hvorvidt det er tilladt at anvende e cigaretter der hvor du skal opholde dig. Det er ikke muligt at give dig et endegyldigt svar på, hvorvidt du må benytte dig af din e cigaret i den pågældende land, da lovgivningen vedrørende netop dette har det med at ændre sig fra år til år. Du bør derfor undersøge lovgivningen i forhold til e cigaretter samme år du skal afsted, dog er det ofte sådan at der i højere grad er forbud mod salg af e cigaretter frem for anvendelse, hvilket i mange tilfælde ikke vil begrænse din mulighed for at nyde din e cigaret når du tager ud og rejser.