Sommerferien er tættere på end man tror, for lige pludselig er det juni og alle de gode rejser er solgt, eller ekstra dyre. Derudover sidder du og er ked af det, fordi det igen i år ikke lykkedes at komme i sommerform og du nu skal sidde og prøve at skjule sin krop på stranden. Der er nogle ting der kan gøre det nemmere for en selv, og sparer en for stress og jag.

Planlæg & bestil

Det kan virke som et uoverskueligt projekt, at man allerede i januar skal begynd at tænke på ens sommerferie. Men hvis man har børn, og derfor skal rejse i højsæsonen er der mange fordele i at komme i gang med at bestille og planlægge allerede nu. Så sæt jer ned en aften og snak om hvad i alle sammen godt kunne tænke jer, og undersøg mulighederne. Det kan også være at i godt kunne tænke jer at, rejse med et andet par eller en familie med børn. Så er det også en rigtig god ide at sørge for at, man får fundet nogen som passer på ens rejsemåde. Også er der ikke nogen tvivl om at det er en god ide at, bestille sine flybilletter og hoteller i god tid for at få de bedste mulige priser og hoteller. Hvis man ønsker at køre, er det en god ide at planlægge dette, også bestiller hoteller ud fra køreturen. Hvis i skal til forskellige seværdigheder, forlystelsesparker, eller andre ting kan der ofte være stor fordel i at bestille tingene hjemmefra. Dette er ofte billigere, men gør også at man kan springer køerne over og dermed slipper for ventetid og utålmodige børn.

Husk de praktiske ting

Alt efter hvor man skal hen, og hvor længe man påtænker at være væk så er det en god ide at få styr på de praktiske ting i god tid. Har i f.eks. husket at bestille det blå sygesikring, er der styr på jeres rejseforsikret, og i skal i nogle tilfælde også huske at blive vaccineret. Hvis man er i tvivl om det sted man påtænker at rejse hen, kræver en vaccination, er det en god ide at tjekke blivvaccineret som kan hjælpe dig med anbefalinger, regler, og klinikker. Og hvis i ikke har styr på rejse forsikring, vil det også være en god ting allerede nu at gå ind og undersøge og bestille. Hvis en af jer skulle blive syg, eller komme til skade på ferien og få brug for lægehjælp eller skal indlægges på et sygehus kan det blive en rigtig dyr fornøjelse. Men i det fleste tilfælde vil rejseforsikringen, gå ind og dække disse udgifter. De vil også dække hvis i af den ene eller anden grund, er nødt til at komme med et andet transportmiddel hjem.

Gør dig klar

Hvis du enten har en skade, som kan forhindre dig i at deltage 100% på turen. Eller hvis du bare ønsker at være mere selvsikker når du ligger på stranden, er der håb forude for begge dele. Hos  body-sds.dk kan du læse mere om både behandlinger, og træningsmuligheder der hjælper dig til et bedre helbred og gør dig klar til de udfordringer du måtte møde på din ferie. For det er rigtig vigtigt at man ens krop kan klare de lange gåture, legen på stranden med børnene, og man ikke går og føler sig utilpas i sit badetøj. Det kan også være det er noget helt andet der plager dig, når du skal vise din krop frem i badetøj. Måske har du noget uønsket hårvækst, det vil man hvis man starter allerede nu også kunne mindske ved hjælp af permanenthårfjerning.