Det kan være lidt af en opgave at finde plads til det hele, når turen går til en storby og en håndbagage skal kunne rumme både tøj, sko og ens skønhedsprodukter. Særligt hår- og ansigtsprodukterne kan være udfordrende at pakke, da de ikke må indeholde mere end 100 ml. pr. flaske. Heldigvis findes der rejsestørrelser, hvor indholdet ikke overstiger de maksimale 100 ml., og på den måde er det muligt at pakke sine favoritmærker ned i toilettasken.

Tænk praktisk

Selvom skønhedsprodukterne kan fås i tilpasproducerede rejsestørrelser, er man også nødt til at tænke praktisk. Man er nødt til at begrænse sig og prioritere, hvilke produkter man ikke kan undvære og hvilke, der er en nødvendighed.
Nogle brands laver små rejsekit, der indeholder en samlet pakke af shampoo, balsam og showergel. Det er en smart løsning og samler det praktiske i én lille taske. Det samme gør sig gældende for hårpleje og styling.

Udover skønhedsprodukter i praktisk størrelse, er det også nødvendigt at begrænse sig i forhold til tøj og sko. Rejs eventuelt i dine tungeste par sko og pak ellers et par lette sandaler eller sneakers. Begræns dig til 1-2 par sko.
Ligeledes med tøj. Pak let-vægtet beklædningsgenstande og rejs afsted i den tunge jakke. På den måde sikrer du dig, at du ikke har for meget vægt i håndbagagen og har du vægt tilovers, giver det dig også mulighed for at købe ting med hjem fra storbyen uden, at du skal bekymre dig om overvægt på vejen hjem.

Dine favoritprodukter i rejsestørrelse

Vil du gerne være sikker på at kunne have dine yndlingsprodukter med på storbyferien, kan du på Bellabellacci finde et stort udvalg af hårprodukter, make-up, ansigtspleje og meget andet til ferien i perfekte rejsestørrelser. De er alle godkendt til håndbagagen og overstiger ikke 100 ml. Find udvalget her.