Der er oceaner af muligheder for, hvad du kan lave i dit sabbatår. Her er en liste med syv gode grunde til, hvorfor du skal bruge noget af dit sabbatår i den store verden som backpacker.

Du får en oplevelse for livet

Backpacking er den bedste måde at rejse på, hvis du vil opleve verden, som den er. Når du backpacker rundt i verdenen får du den ene fantastiske oplevelse efter den anden. Du har en kæmpe frihed til at gøre lige det, du har lyst til. Nogle dage vil være spækket med aktiviteter og udfordringer, mens andre dage drives væk på en liggestol under de svajende palmer.

Du oplever fremmede kulturer

Når du rejser som backpacker, møder du mange spændende kulturer og anderledes folkefærd. Det er utroligt fascinerende at opleve en anden del af verdenen, end den man selv kommer fra. Alle lande gemmer på sine egne historier og gamle traditioner, som er meget spændende at dykke ned i.

Du møder nye venner

En af de væsentligste grunde til at rejse som backpacker er, at du møder nye mennesker fra hele verden. Der eksisterer et helt specielt bånd mellem folk, der rejser som backpackere. Selvom man ikke kender hinanden i forvejen, så går der ikke lang tid før, man har drukket den første øl sammen. Du vil hurtigt få gode venner, da alle er meget imødekommende og snakkesalige.

Du ser smukke destinationer

Som backpacker ser du den ene fantastiske destination efter den anden. Du rejser rundt i forskellige lande og oplever vidunderlige naturscenarier, turistprægede seværdigheder, spændende kulturer og skjulte perler. Man opholder sig sjældent på det samme sted i ret lang tid af gangen, hvilket gør, at du får set mange smukke steder på kort tid.

Du udvider din horisont

Backpacking er med til at udvide din horisont og give dig en øjenåbner for, hvordan verden ser ud i virkeligheden. Det giver en helt anden fornemmelse at se verdenen med  egne øjne. Du møder mennesker, som sætter spor i dit liv, og du danner egne erfaringer og holdninger til det, du ser. 

Du bliver klogere på dig selv

Når du rejser rundt i verden, vil du opleve helt nye sider af dig selv, som du ikke vidste eksisterede. Du vil møde en masse udfordringer, som vil rykke dine grænser og gøre dig klogere på dig selv. Backpacking er med til at skubbe dig ud i nye eventyr, som vil gøre dig til en stærkere person. Du vil blive mere modig og prøve ting, som du ikke troede var mulige.

Du vil få de bedste minder

En backpackerrejse rundt til verdens eksotiske destinationer vil give dig utallige minder, som du aldrig vil glemme. Du vil altid kunne tænke tilbage på de mange fantastiske oplevelser, som din rejse har givet dig. En backpackerrejse giver et pust væk fra hverdagens stress og daglige gøremål. Du har friheden til at skabe uundværlige minder, der vil følge dig resten af livet.