Mange mennesker går rundt med en drøm, de ikke får gjort noget ved. Hvis du er én af dem, der drømmer om at rejse på safari i Sydafrika, er det på tide, du springer ud i det.

En safari i Sydafrika er ikke som andre rejser – det er en kæmpe oplevelse, du vil fortælle om til dine venner igen og igen. I det sekund du tager hjem fra din safari i Sydafrika, vil du hver eneste dag mærke trangen efter at rejse tilbage til de store landskaber, den ekstraordinære natur og de uforglemmelige oplevelser. Du vil aldrig glemme, hvor vildt det er at opleve de vilde dyr i deres naturlige habitat. Sydafrika har noget helt unikt at byde på, som du ikke kan finde andre steder.

safari

”Hele verden i ét land” – Sydafrika har lidt af det hele

Du kan være helt sikker på, at dyrene og naturen i Sydafrika ikke kommer til at skuffe dig. Her vil du uden tvivl få den mest exceptionelle safarioplevelse. I Sydafrika er der de bedste muligheder for at få en safarioplevelse, der passer helt perfekt til dig. Du kan nemlig planlægge din safari, så du supplerer dine dage på savannen med lokale og eksotiske oplevelser i de store byer.

I Sydafrika vil du få en helt anden safarioplevelse end andre steder. Det er et enestående land, som er fuldstændigt anderledes end de andre lande i Afrika. Landet er en tidligere koloni, og kulturen minder nu mest om en blanding mellem Australien, USA og forskellige dele af det vestlige Europa. På safarirejse i Sydafrika er der virkelig noget for enhver smag, uanset om du er til det ene eller det andet.

 

Ekstraordinære landskaber

Sydafrika er et land med gigantiske afstande og uendeligt betagende landskaber, der er så varierede, at de virker som forskellige verdener. På din safari vil du opleve alt fra barske kyster og paradisagtige sandstrande til gigantiske storbyer og charmerende, små landsbyer.

De store afstande betyder samtidig, at klimaet er meget varieret, alt efter hvor du befinder dig – du vil få chancen for at opleve både store bjerge med sne på toppen og smukke strande med palmer. Fordi landet er så stort og med et så varieret landskab, kan det være meget smart at planlægge din safari som en rundrejse. Der er mange oplevelsesværdige storbyer i Sydafrika, som du ikke vil ønske at gå glip af. På den måde vil du få et indblik i alle de forskellige oplevelser og kulturer, Sydafrika har at byde på – her kan du virkelig opleve den rigeste blanding af kulturer.

Oplev det rigeste dyreliv i verden

I Sydafrika har du de bedste betingelser for at komme helt tæt på de vilde dyr. Når du har oplevet The Big Five, som er de fem største dyr i Afrika, vil din safarirejse være fuldent.

Der findes flere forskellige måder at tage på safari i Sydafrika. Enten kan du køre i minibus eller jeep, hvor du oplever de vilde dyr fra en lidt længere afstand. Hvis du derimod hellere vil på allernærmeste hold med leoparden, elefanten, vandbøflen, løven, næsehornet og alle de andre, kan du med fordel vælge at opleve din safari til fods. Du får den helt autentiske oplevelse, hvis du overnatter i en lodge på savannen, så du er helt tæt på de eksotiske dyr under hele din safarirejse – selv om natten, hvor du vil blive vækket af elefanternes brøl, abernes jublen og de mange andre fremmede lyde.

 

Mange spændende steder

Der er så mange flotte og spektakulære områder i Sydafrika, som alle er værd at opleve. Her er Cape Town en af de byer, som du bare ikke vil gå glip af – den har alt, hvad du drømmer om. Her er den smukkeste natur, frodige skove og en rig mangfoldighed blandt befolkningen. Det er den perfekte kontrast til de primitive oplevelser på savannen.

 

Johannesburg er en unik by, hvor der er mulighed for lidt af hvert. Her kan du både tage på safari og opleve det vilde storbyliv. Du kan spille golf, slappe af ved Det Indiske Ocean samt shoppe og gå på museer. På den måde er Johannesburg mere end perfekt, hvis du vil kombinere din primitive, spektakulære safarirejse med noget luksus og forkælelse. Samtidig er der en meget god og veletableret infrastruktur i Sydafrika, som gør, at det er nemt og hurtigt at komme rundt.

I Sydafrika har de endda også en meget stolt tradition for at producere vin, som du kan få glæden af at smage.