profil-rejser-spilcompagniet

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt. Intet tyder på, at vejret i Danmark er på vores side – regn, regn og mere regn indbyder ikke ligefrem til udendørs leg og sjov. Derfor kan ferien godt blive lang for dem, der skal tilbringe den med børn. Af samme grund vælger flere at rejse sydpå med deres børn i ferien. Det varme vejr gør det både sjovere at være barn og forælder, når tiden skal slås ihjel; der er trods alt en stor fordel ved at kunne sidde på en strandstol og se på børnene lege fremfor på en bænk på legepladsen iført regntøj og gummistøvler. Hvis du er med på ideen, men endnu ikke har fundet rejsen sydpå, så find din rejse her.

At rejse med børn er rigtig skønt, men der er nogle vigtige ting, der er rare at huske, inden turen begynder. Du bliver hjulpet godt på vej med disse tre tips til ting, du skal huske, når du rejser med dine børn.

 

Yndlings snacks til turen

Børn kan godt blive irritable, når de bliver sultne, men når man er på farten, er det ikke altid, der er mad lige ved hånden. Derfor er det en rigtig god ide at pakke nogle snacks hjemmefra, som kan tages frem i pressede situationer. Hvad enten turen foregår i fly eller bil, er snacks en god ide – både til børn og voksne. Pak også gerne lidt ekstra, så der er til de sene eftermiddage ved stranden, hvor sulten kan trænge sig på hos de små – ulvetimen forsvinder desværre ikke, blot fordi man er rejst mod varmere himmelstrøg.

Aktiviteter

Børn er gode til at bruge deres fantasi, men nogle gange kan tiden godt blive lidt for lang – også for de voksne. Derfor er det en rigtig god ide at have legetøj eller andre aktiviteter med hjemmefra. En god ide er at medbringe brætspil, der både kan spilles af børn og voksne. På den måde er aftenhyggen også sikret for de voksne, efter børnene er blevet lagt. Hvis du mangler inspiration til sjove spil for alle aldre, så se på Spilcompagniet.dk.

Solbeskyttelse

Solen er hård for de smås sarte hud. Derfor er det vigtigt med god solbeskyttelse. En god solcreme er alfa og omega. Det er dog ikke alle børn, der er lige vilde med at få den klistrede creme smurt på – derfor er det en rigtig god ide med ekstra beskyttelse. En UV dragt er en rigtig god måde at beskytte de små på. Man slipper for diskussionen om solcreme på det meste af kroppen samtidig med, at UV dragten, på de steder den dækker, beskytter mindst lige så godt mod solens stråler som solcremen. En solhat er også en god ide at medbringe, så hovedbunden bliver beskyttet, og ansigtet får lidt ekstra skygge. Og til sidst – HUSK!: solbeskyttelse er ikke kun for de små.

Med disse råd er grundlaget lagt til en rigtig god ferie med børnene.